TK slaat handen ineen met het Rechtbijstandportaal

26 juli 2022

Het privacy team van TK Tech in Amsterdam is een samenwerking aangegaan met het Rechtsbijstandportaal. Het Rechtsbijstandportaal biedt via haar portaal op toegankelijke wijze juridische informatie voor rechtzoekenden en koppelt de rechtzoekende aan de juiste juridische dienstverlener. Door middel van triage wordt beoordeeld of een rechtzoekende rechtsbijstand nodig heeft. Vervolgens wordt de rechtzoekende doorgeleid naar de juiste aangesloten juridische specialist.

Het doel van de samenwerking tussen TK Tech en het Rechtsbijstandportaal is om rechtzoekenden die met privacy gerelateerde vragen zitten op een laagdrempelige en kostenefficiënte wijze door te sturen naar de privacy specialisten van TK Tech. Lex Keukens is enthousiast over de samenwerking: “We zien er naar uit om onze privacyrechtelijke expertise in te zetten voor rechtzoekenden van het Rechtsbijstandportaal.”

Maurits Geelkerken “Een gerenommeerde partij als TK Tech is als specialist op het gebied van privacy gerelateerde vragen een hele mooie aanvulling op ons portaal. Wij kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking. ”