Wilbert Mooren versterkt team Notarieel Commercieel Vastgoed

28 januari 2019

Per januari versterkt kandidaat-notaris Wilbert Mooren het gespecialiseerde team Notarieel Commercieel Vastgoed en het sectorteam Vastgoed van TeekensKarstens advocaten notarissen.

“Hoge kwaliteit leveren en een goede persoonlijke relatie opbouwen.”

Voordat hij de overstap maakte naar de regio waar hij woont, werkte Mooren ruim 13 jaar bij het gespecialiseerde vastgoedkantoor van Van Heeswijk Notarissen. De focus van Mooren binnen TK is het versterken van de projectontwikkelings- en vastgoedtransactiepraktijk en de vakinhoudelijke begeleiding van het notarieel vastgoedteam.

Mooren: “De keuze voor TK is voor mij een logische. Vanwege het vastgoedspecialisme vanuit zowel het notariaat als de advocatuur in deze regio. Daarnaast speelt de omgeving en de prettige cultuur binnen het bedrijf een rol. De persoonlijke aanpak en de niet-hiërarchische en collegiale organisatie passen bij mij. Ik wil graag hoge kwaliteit leveren en een persoonlijke relatie opbouwen met mijn klanten en mijn collega’s zodat we prettig en goed kunnen samenwerken. Ook wil ik als inwoner van Voorschoten graag een bijdrage leveren aan projecten in mijn regio.

Met mijn ruime ervaring op het gebied van commercieel vastgoed kunnen cliënten bij mij terecht met uiteenlopende vragen over financieringen, erfpachtconstructies, splitsingen, omzet- en overdrachtsbelastingaspecten en portefeuille aan- en verkoop. Dit maakt mijn werk divers, uitdagend en interessant.”