Ton van der Pluijm

Advocaat

Expertise

Publiekrecht
“Een tevreden klant is mijn piketpaal.”

Ton van der Pluijm is gespecialiseerd in een breed scala aan aspecten van het vastgoedrecht. In het privaatrecht adviseert hij cliënten met vraagstukken over vervreemding / verkrijging, al dan niet in samenhang met (her)ontwikkeling en het bouwrecht. In het publiekrecht heeft hij veel ervaring met ondersteuning op het gebied van het bestuursrecht, omgevingsrecht en (overheids)aansprakelijkheid.

Ton maakt deel uit van het expertiseteam Vastgoed en projecten. Hij is sinds 2007 verbonden aan TK en had voordien decennialang een vastgoed niche-kantoor.

Ton: “Een tevreden klant die geholpen is met mijn advies, dat is wat ik nastreef in mijn advisering en in mijn benadering. In vastgoedtermen gesproken: tevredenheid is mijn piketpaal. Bij elke opdracht.”

Rechtsgebieden NOvA
Ton heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Omgevingsrecht
  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is Ton verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Een tevreden klant is mijn piketpaal.”