“De eerste vraag is vaak niet de belangrijkste.”

Wilbert Mooren is gespecialiseerd in het brede terrein van de commerciële vastgoedpraktijk met als focus projectontwikkeling en vastgoedtransacties. Hij werkt veelvuldig en langdurig samen met grote en middelgrote (vastgoed)ondernemingen, beleggers en particulieren op alle rechtsgebieden die een rol spelen in zijn praktijk waaronder splitsingen in appartementsrechten, omzet- en overdrachtsbelasting en executoriale verkopen van registergoederen.

Wilbert geeft sturing aan het expertiseteam Commercieel Notarieel Vastgoed en maakt deel uit van het sectorteam Vastgoed.

Sinds 2019 is Wilbert verbonden aan TK. Hij studeerde Notarieel recht aan de Universiteit Leiden en volgde de postdoctorale opleiding Onroerend Goedrecht aan de Grotius Academie. Wilbert is aangesloten bij de Vereniging Vastgoed Juristen.

Wilbert: “Mijn aanpak is persoonlijk, oplossingsgericht en verbindend. Het notarieel recht is vaak erg technisch. Ik werk graag samen in een prettig en toegankelijk proces waarbij ik de directe verbinding zoek met de doelen en wensen van mijn klanten en hun omgeving.

“De eerste vraag is vaak niet de belangrijkste.”