Over ons

Wij zorgen ervoor dat u verder kunt

Over TK

TeekensKarstens advocaten notarissen is een Nederlands kantoor met vestigingen in Leiden, Amsterdam en Alphen aan den Rijn. Wij adviseren en begeleiden (internationale) bedrijven en instellingen en particulieren met specialistische vraagstukken op het gebied van ondernemen, vastgoed en notariaat.

Onze ambitie

Wij willen vraagstukken op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen specialistisch advies geven, maar ook dicht bij onze klanten staan en nooit de menselijke maat en de sociale impact uit het oog verliezen. Maatschappelijke betrokkenheid en energie zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur met als doel:

  • Anderen helpen groeien
  • Investeren in onze gemeenschap
  • Samenwerken

 

Positie

TK is een continu ontwikkelend advocaten- en notariskantoor, marktleider in regio Rijnland en behoort tot de topkantoren van Nederland. Vanuit het hart van de randstad staan wij u bij op het gebied van ondernemen, vastgoed en notariaat. Zowel binnen als buiten de grenzen. Onze specialisatie wordt verdiept door het eigen kennisinstituut, TK Academy.

Aanpak

TK staat bekend om haar expertise, marktkennis, begrip en concrete aanpak. In geïntegreerde know how teams adviseren en begeleiden onze advocaten en notarissen u snel en doeltreffend. Kwaliteit, service en efficiëntie staan steeds voorop. Met korte lijnen en betrokken specialisten en partners zetten wij uw vraag om naar de beste juridische oplossing.

Bestuur

Jan Versteegh / managing partner advocatuur 
is een ervaren bestuurder met veel juridische en bedrijfseconomische kennis. Naast het dagelijks bestuur van TK houdt Jan zich bezig met complexe bestuurlijke dossiers veelal in het publiek domein en is hij trusted advisor van verschillende ondernemers in de regio.

Rik Kamps / managing partner notariaat
is sinds 1998 notaris en bestuurder. Naast het dagelijks bestuur van TK is hij gediplomeerd legal mediator, met het accent op het bemiddelen bij geschillen tussen bestuurders en/of aandeelhouders.