Partnerships

De kracht van samenwerken

Rechtsgeleerdheid

Wij kunnen ons werk pas goed doen als we ervan verzekerd zijn dat we beschikken over de laatste juridische kennis en onze branchekennis up-to-date is. Daarom werken wij nauw samen met onder andere de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Zo hebben wij, en daarmee onze cliënten, permanent toegang tot de kennisbron.

NICO Notarissen

TeekensKarstens is aangesloten bij NICO Notarissen, een landelijk samenwerkingsverband van 16 grote notariskantoren met meer dan 200 juristen die samenwerken op zowel commercieel als vakinhoudelijk gebied.

Met ‘de kracht van het delen’ als kernwaarde bereikt NICO resultaten die afzonderlijke kantoren nooit kunnen bereiken. NICO is het meest ambitieuze notariële samenwerkingsverband op het gebied van kennis én klantgerichtheid, met een landelijk bereik.

NVG

TeekensKarstens advocaten notarissen (TK) heeft een partnership met het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG). Op basis van dit partnership kunnen de NVG, de bij haar aangesloten branche-organisaties en de leden van die organisaties, op basis van scherpe voorwaarden juridische dienstverlening onderbrengen bij TK.

TK beschikt over de kennis en ervaring om groothandelsbedrijven in allerlei branches van dienst te zijn. In een veranderende marktsituatie wordt het samenspel van inkoop, verkoop, logistiek, know-how, productinformatie en ICT steeds belangrijker.