Even voorstellen:

Het sectorteam Zorg van TK

Bij velen van jullie is het Zorgteam van TeekensKarstens Advocaten een bekend begrip. Toch willen wij voor deze eerste editie van het TK ZorgPortaal graag ons Zorgteam verder uitlichten. Ook vindt u in deze bijdrage een handig themaoverzicht.

TK Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor met vestigingen in Leiden, Amsterdam en Alphen a/d Rijn. Bij TK werken nagenoeg 50 advocaten, onderverdeeld in zes werksectoren. Sector Zorg is één van de werkgebieden van TK.

De specialisten van het Zorgteam ondersteunen de praktijk vanuit hun individuele expertises, de bundeling van deze krachten zorgt ervoor dat wij elke vraag van onze zorgklanten efficiënt en slagvaardig kunnen oppakken. De vragen lopen uiteen van grote en complexere projectvragen tot aan de meer ‘alledaagse’ juridische vragen rondom de feitelijke zorgverlening, en alles daar tussenin.

Het ontzorgen van de cliënt staat bij ons voorop, waarbij kostenbewustheid en kwaliteitseisen hand-in-hand gaan. Als trusted advisor streven wij naar samenwerking met de cliënt, waarbij ons uitgangspunt om problemen te voorkomen leidt tot langdurige partnerships.

Wij adviseren en begeleiden zorginstellingen en andere aanbieders in de care-, cure-, welzijn- en preventieve sector. Ook treden wij op voor bestuurders en interne toezichthouders. Binnen de e-health sector ondersteunen wij ook andere organisaties en ondernemingen op het gebied van medische hulpmiddelen.

Het werkterrein van ons Zorgteam is visueel uit te drukken in onderstaand overzicht:

Samenwerken aan een duurzame toekomst van uw organisatie of onderneming, daar zetten wij ons voor in!

Nodigt deze introductie uit tot een (virtuele) kop koffie, of ligt er een prangende vraag waar je onze hulp goed bij kunt gebruiken? Neem dan contact op met ons sectorteam Zorg.

 

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat, partner