logo

Legalisatie

Wij verklaren dat u heeft getekend

Legalisatie

Wanneer een notaris of een instantie heeft gevraagd om uw handtekening onder een bepaald document te laten legaliseren, dan kunt u dit door iedere willekeurige notaris laten doen. De notaris stelt dan vast dat u het betreffende document zelf hebt ondertekend.

Hierdoor is er zekerheid dat de door u gezette handtekening op het document (meestal een volmacht of een verklaring) daadwerkelijk uw  handtekening is. Het betreffende document ondertekent u in het bijzijn van notaris of een medewerker van het notariskantoor, dus niet van tevoren.

Onze openingstijden

U kunt uw handtekening – op afspraak – bij ons legaliseren door met de door u ontvangen volmacht of verklaring naar ons kantoor in Leiden te komen. Ter controle dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

U hoeft niet te wachten totdat het document gemaakt is, wij zorgen ervoor dat het betreffende document dezelfde dag nog naar het notariskantoor of de instantie wordt verstuurd. U ontvangt van ons een digitaal exemplaar per e-mail.

Bedrijven

Voor bedrijven en andere organisaties verzorgen wij vaak legalisaties, al dan niet met een bevoegdheidsverklaring (apostille). De tarieven zijn afhankelijk van de verlangde werkzaamheden. De legalisatie van een handtekening op een door ons kantoor opgesteld document is kosteloos.

 

Ook geopend in de avonduren
TK is aangesloten bij
image
Klanten beoordelen ons