Nicole Pijnenburg versterkt team Commercieel Notarieel Vastgoed

02 maart 2020

Sinds januari versterkt toegevoegd notaris Nicole Pijnenburg het gespecialiseerde team commercieel notarieel vastgoed en het sectorteam vastgoed van TeekensKarstens.

Rik Kamps, managing partner notariaat: “Door het aantrekken van Nicole Pijnenburg versterkt TK haar expertise en focus op het commercieel vastgoed. Hiermee voorzien we in de behoefte van onze klanten om in ieder stadium van dienstverlening te adviseren over de verschillende aspecten in het notarieel vastgoedrecht. Nicole werkt onder andere voor (grote en middelgrote) vastgoedondernemingen, projectontwikkelaars, beleggers en particulieren. Haar focus binnen TK is het verder uitbouwen van de commerciële vastgoedpraktijk.

Specialisatie

Nicole: “Cliënten kunnen bij mij terecht met uiteenlopende vastgoedvraagstukken rondom projectontwikkeling, herontwikkeling, vastgoedtransacties en splitsingen. Voor ondernemers zoek ik daarbij steeds naar de synergie tussen de vastgoedrechtelijke voorzieningen en de vennootschapsrechtelijke structuur. Dit maakt mijn werk divers, uitdagend en interessant. Voordat ik de overstap maakte, werkte ik ruim 12 jaar als kandidaat-notaris in het ondernemingsrecht en vastgoed. Al snel trok het (commercieel) vastgoed. Het mooie van vastgoed is het wezenlijk bijdragen aan de leefomgeving in de regio waar ik woon.

TeekensKarstens

Mijn keuze voor TK is meerledig. Om te kunnen specialiseren heb je focus en dus een bepaalde omvang nodig. Bij TK adviseren we vastgoedprofessionals vanuit onze notariële expertise, maar ook richten we ons samen met de advocaten in de breedte op de vraagstukken van vastgoedprofessionals. Waar mogelijk pro-actief. Wij kennen hun uitdagingen en weten waar ze van wakker liggen. Door die focus kunnen we sectorgericht – en dus klantgericht – werken.

De persoonlijke aanpak was voor mij ook een belangrijke reden. We kunnen snel schakelen, maar we zijn niet van de snelle slag. We hechten aan duurzame relaties. Aan goed en leuk werken met klanten én met collega’s. Minstens zo belangrijk. Daarnaast heeft TK een praktische manier van werken. Dat vind je niet overal. Het past bij mij.”