Adviesbureau Dröge & van Drimmelen benoemt nieuwe partners

01 juli 2021

Op donderdag 1 juli zijn Kirsten Verdel, Leonie Scholts en Charlotte van Wezel tot partner benoemd van adviesbureau Dröge & van Drimmelen. Met deze stap verstevigt het specialistische bureau de betrokkenheid van de eigen collega’s dat zustervestigingen heeft in Brussel, Kopenhagen, Shanghai en New York.

TK begeleidde de toetreding.

Dröge & van Drimmelen is gespecialiseerd in public affairs en corporate communicatie. Het bedrijf heeft vergaande expertise op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van public affairs-strategieën en heeft een bewezen staat van dienst in politieke belangenbehartiging in Den Haag, Brussel en bij overheidsorganisaties.

Oprichter Frans van Drimmelen: ‘De expertise en ervaring van de toetredende partners vormen een waardevolle aanvulling op het directieteam, in zowel de bedrijfsvoering als de profilering van het bureau. Op het gebied van public affairs en corporate communicatie hebben de nieuwe partners veel kennis en ervaring. We kijken met plezier uit naar de samenwerking in de nieuwe samenstelling.’

Dröge & van Drimmelen heeft nu zeven partners. Naast de toetredende partners zijn dit Frans van Drimmelen, Audrey Keukens, Marieke van der Werf en Roeland Coomans.

Toegetreden partners

Kirsten Verdel (1978) is gespecialiseerd in de strategische inzet van public affairs, complexe communicatievraagstukken en campagnes. Ze is mede-oprichter van Freedom Internet en actief als Amerikadeskundige. Ze werkte onder andere bij Obama’s eerste presidentscampagne. In 2020 won ze de Publieksprijs bij de Verkiezingen voor Communicatieman/vrouw van het Jaar.

Leonie Scholts (1989) is gespecialiseerd in het snijvlak van public affairs en juridische vraagstukken en is dé public affairs expert op het gebied van mobiliteit. Naast haar werk is Leonie actief voor de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillig Levenseinde (NVVE).

Charlotte van Wezel (1987) is gespecialiseerd in strategische belangenbehartiging in het complexe speelveld waar politiek, bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties samen komen. Hiervoor heeft zij een aantal jaren in de Tweede Kamer gewerkt en naast haar werk is zij voorzitter van de VVD in Wassenaar.

TK adviseurs