“Kwaliteit geeft rust.”

Annemarth is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, met een focus op medezeggenschap, collectief en individueel ontslag, bestuurders (inclusief statutaire bestuurders) en het ambtenarenrecht. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van (grote) reorganisaties en heeft specifieke kennis van de dynamiek binnen het HR vakgebied, mede door haar ervaring als inhouse counsel bij een overheidsorgaan. Annemarth staat voornamelijk nationale en internationale cliënten bij, zowel aan de kant van werkgevers als ondernemingsraden.

In 2014 is Annemarth beëdigd als advocaat, na haar studies aan het Utrecht Law College en de Universiteit van Amsterdam. Voor haar tijd bij TK heeft zij gewerkt bij Rutgers & Posch en Houthoff, waar zij naast arbeidsrecht ook ervaring heeft opgedaan in het bestuursrecht. In 2021 rondde zij succesvol de specialistenopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie af.

Per maart 2024 is Annemarth verbonden aan TK en maakt zij deel uit van de expertiseteams Corporate en Zorg. Binnen deze teams belegt zij zich op het arbeidsrecht in brede zin, met een focus op medezeggenschap

Legal 500 over Annemarth:

“Annemarth Hiebendaal is a great person to work with and one of the promising young lawyers in the firm.” 

“Associate Annemarth Hiebendaal is also highly appreciated for her high-quality work and being able to ‘put forward her opinions very well’.”

 

Rechtsgebieden NOvA

Annemarth heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Annemarth verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Daarnaast is Annemarth lid van de volgende specialisatieverenigingen:

  • Vereniging voor Arbeidrecht Advocaten Nederland (VAAN);
  • European Employment Law Association (EELA);
  • Vereniging voor Ambtenaar & Recht.
“Kwaliteit geeft rust.”