“Gedreven, praktisch en innovatief georiënteerd.”

Dick Feddes is in het bijzonder gespecialiseerd in (internationaal) arbeids- en medezeggenschapsrecht, aansprakelijkheids- en loonregresrecht (coördinator MediRegres) en herstructurering. Zijn klanten zijn onder andere zorginstellingen, bouw- en techbedrijven en ondernemingen in de maak-industrie en detailhandel. Dick maakt deel uit van de expertiseteams Arbeidsrecht en Corporate/M&A en het sectorteam Vastgoed.

Dick is sinds 2009 verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Dick werd in 2004 als advocaat beëdigd. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Dick: “Als advocaat vind ik het belangrijk om niet alleen gedreven met mijn praktijk bezig te zijn, maar ook innovatief en internationaal georiënteerd te blijven. Zo begeleid ik in mijn vrije tijd verschillende start-ups.”

Rechtsgebieden NOvA
Dick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofd- en subrechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene praktijk
    – Burgerlijk recht
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Dick verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Gedreven, praktisch en innovatief georiënteerd.”