“Winnen doe je als strateeg; achter de schermen.”

Dick Timmermans is gespecialiseerd in governance en gezondheidsrecht. Als trusted advisor staat hij al jaren raden van bestuur en raden van toezicht bij binnen zorg en welzijn.

Dick staat aan het hoofd van het sectorteam Zorg en maakt deel uit van het expertiseteam Publieke Regelgeving en Toezicht. Hij investeert en floreert in de strategische adviespraktijk gericht op het voorkomen van problemen.

Sinds 2007 is Dick als partner verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. In 1999 is Dick beëdigd als advocaat.

Dick: “Ik hecht geen waarde aan een toga maar des te meer aan een langdurige vertrouwensband met cliënten voor wie ik uitdagingen verbind aan oplossingen voordat het primaire proces wordt geraakt. Ik ben een strateeg en een creator.”

Rechtsgebieden NOvA
Dick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Gezondheidsrecht

Op grond van deze registratie is Dick verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Winnen doe je als strateeg; achter de schermen.”