logo

Over Edward van Lent

Edward van Lent is gespecialiseerd in vastgoedtransacties en -ontwikkelingen. Hij is als trusted advisor al jaren betrokken bij veel van zijn klanten waaronder projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, beleggers, Verenigingen van Eigenaars, energiebedrijven en makelaars. Daarnaast is Edward curator en bewindvoerder en adviseert hij partijen die te maken hebben met faillissementen en surseances van betaling.

Edward begeleidt zijn klanten bij vastgoedontwikkelingen, vanaf de grondaankoop tot en met de overeenkomst met de eindgebruiker, vastgoedtransacties en samenwerkingsovereenkomsten met lokale overheden. Waar nodig staat hij hen bij in procedures bij rechtbanken, gerechtshoven en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Edward leidt het sectorteam Vastgoed en maakt deel uit van de expertiseteams Vastgoed en projectontwikkeling en Insolventies en herstructureringen.

Edward is in 1995 beëdigd als advocaat en sinds 1996 verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en volgde de specialisatie Insolventierecht (Insolad) aan de Grotius Academie.

 

“Op de hoogte zijn en weten waar cliënten van wakker liggen.”

Edward: “Met een brede blik – zowel in de maatschappij als in mijn professie – sta ik naast mijn klanten waar ik graag langdurige relaties mee opbouw. Ik denk met hen mee, weet wat er speelt in de branche en hoe zij zaken willen aanpakken.”