Kim Remerij

Kandidaat-notaris, partner
“Kennis is vanzelfsprekend. Ik wil weten wat mijn klant beweegt.”

Kim Remerij is gespecialiseerd in zowel het notariële als het algemene ondernemingsrecht en heeft ruime ervaring op het gebied van (grensoverschrijdende) fusies, omzettingen en overnames. Zij adviseert en begeleidt nationale en internationale ondernemingen en instellingen bij het opzetten, splitsen en reorganiseren van juridische structuren, werknemers- en managementparticipaties, joint ventures en corporate governance.

Kim geeft leiding aan het expertiseteam Notarieel ondernemingsrecht en maakt daarnaast deel uit van de expertiseteams Corporate/M&A en Internationaal. Zij is lid van de Vereniging van Notarieel Ondernemingsrechtspecialisten in het Notariaat.

Sinds 2006 is Kim als kandidaat-notaris verbonden aan TK. Zij heeft Notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2010 heeft zij de notariële beroepsopleiding afgerond. Daarna volgde zij met succes de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht.

Kim: “Als je dicht bij elkaar staat weet je wat er speelt en kun je rekening houden met alle factoren. Dat is voor mij het uitgangspunt voor goede advisering.”

“Kennis is vanzelfsprekend. Ik wil weten wat mijn klant beweegt.”