logo
“Persoonlijk en praktisch zakendoen.”

Nicole Pijnenburg is gespecialiseerd in het commercieel vastgoed. Zij adviseert onder andere grote en middelgrote vastgoedondernemingen, projectontwikkelaars, beleggers en particulieren met vraagstukken op het gebied van projectontwikkeling, vastgoedtransacties en splitsingen. Vragen beperken zich niet altijd tot één rechtsgebied. Nicole is een prettige vastgoedsparringspartner die anticipeert wanneer vraagstukken ook het ondernemingsrecht raken.

Nicole maakt deel uit van het expertiseteam Commercieel Notarieel Vastgoed en het sectorteam Vastgoed waarin zij samenwerkt met de vastgoedadvocaten.

Sinds 2019 is Nicole verbonden aan TK. Zij studeerde Notarieel recht aan de Universiteit Leiden. Nicole is als kandidaat-notaris werkzaam geweest vanaf 2008 en beëdigd tot toegevoegd notaris in 2017.

Nicole: “Ook in het commercieel vastgoed spelen persoonlijke aspecten vaak een grote rol. Als vertrouwenspersoon leg ik verbindingen, heb ik oog voor belangen en vertaal ik wensen naar goede én praktische juridische structuren.”

“Persoonlijk en praktisch zakendoen.”