“Wij gaan ver in onze bijstand, tot over de grenzen.”

Pietia Laarhoven is gespecialiseerd in overnames en samenwerkingen en adviseert over een breed scala aan ondernemingsrechtelijke aspecten waaronder mededinging en corporate governance. Ze maakt deel uit van het sectorteam Handel en Industrie en het expertiseteam Corporate M&A. Zij is actief betrokken bij de internationale netwerken GGI en LNI.

Pietia is sinds 2005 verbonden aan TK. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en volgde de Grotius specialisatieopleiding Fusies en Overnames. Pietia is in 2000 beëdigd als advocaat.

Pietia: “Een goed advies bestaat niet alleen uit de juiste juridische oplossing voor ambities en wensen. Wij gaan ver in onze bijstand, tot over de grenzen. Zo adviseren wij ook internationaal opererende bedrijven op strategisch niveau en zijn we graag in een vroeg stadium betrokken.

Rechtsgebieden NOvA
Pietia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is Pietia verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Daarnaast is Pietia een ervaren en geschoolde intervisiegespreksleider.

Pietia is lid van de Dutch Corporate Finance Association en de Vereniging voor Mededingingsrecht.

“Wij gaan ver in onze bijstand, tot over de grenzen.”

Testimonial | Pietia Laarhoven

Danotherm Electric & SAN Electro Heat

Pietia Laarhoven, attorney-at-law at TeekensKarstens advocaten notarissen, has assisted the NIBE Group with several acquisitions of Dutch companies. She is a seasoned lawyer, easy to approach and she understands the various interests at stake. She is a diplomatic go-getter; does not let any hurdles get in the way of closing the deal. Her M&A expertise combined with her strong personality makes her a legal professional I can recommend working with.

Michael Laursen, Managing Director at Danotherm Electric A/S and at SAN Electro Heat A/S