logo
“Wij gaan ver in onze bijstand, tot over de grenzen.”

Pietia Laarhoven is gespecialiseerd in fusies en overnames en herstructurering en adviseert over een breed scala aan ondernemingsrechtelijke aspecten waaronder mededinging en corporate governance. Ze maakt deel uit van het sectorteam Handel en Industrie en het expertiseteam Internationaal. Pietia is namens TK lid van grote internationale netwerken en jurylid van de Sterkste schakel, categorie internationaal zakendoen.

Pietia is sinds 2005 verbonden aan TK. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en volgde de Grotius specialisatieopleiding Fusies en Overnames. Pietia is in 2000 beëdigd als advocaat.

Pietia: “Een goed advies bestaat niet alleen uit de juiste juridische oplossing voor ambities en wensen. Wij gaan ver in onze bijstand, tot over de grenzen. Zo adviseren wij ook internationaal opererende bedrijven op strategisch niveau en zijn we graag in een vroeg stadium betrokken.

Rechtsgebieden NOvA
Pietia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is Pietia verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

“Wij gaan ver in onze bijstand, tot over de grenzen.”