“Goede persoonlijke interactie en snel van begrip.”

Yvo Rampersad is gespecialiseerd in het contractenrecht en vastgoedgerelateerde zaken. Zijn klanten zijn (buitenlandse) ondernemingen en het MKB, zoals bouwbedrijven, scholen, producenten en leveranciers. Hij adviseert en procedeert onder andere over geschillen tussen ondernemers, zowel bij de civiele rechter als bij de Raad van Arbitrage in bouwgeschillen.

Yvo maakt deel uit van de expertiseteams Internationaal, Vastgoed en Projectontwikkeling en daarnaast het sectorteam Handel en industrie.

Yvo is sinds 2018 werkzaam bij TK. Eerder was Yvo als docent verbonden aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht en werkte hij bij een ander advocatenkantoor.

Yvo: “Klanten hebben behoefte aan goed, helder en vooral snel advies. Je moet kunnen lezen en schrijven met ondernemers, zij willen vooral focus op hun business.”

Rechtsgebieden NOvA

Yvo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is Yvo verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

“Goede persoonlijke interactie en snel van begrip.”