Axiom Partners neemt IT-flexregisseur Seven Stars over

Investeringsmaatschappij Axiom Partners, ook eigenaar van Circle8 Total Talent Flow (voorheen De Staffing Groep), neemt per direct Seven Stars over. TK stond Axiom Partnes als koper bij in deze transactie.

De Zwitserse investeringsmaatschappij Axiom Partners neemt per direct Seven Stars over. Deze in Zwolle, Utrecht en Groningen gevestigde IT-flexregisseur richt zich op flexibele arbeid en externe inhuur binnen de IT-branche. Via Seven Stars werken dagelijks werken meer dan 700 professionals bij publieke en private opdrachtgevers. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet van ruim vijfentachtig miljoen euro.

“Wij zijn erg trots dat we ons portfolio versterken met Seven Stars. We verstevigen onze positie binnen de #IT-flexmarkt en onze Total Talent Workforce propositie, doordat we een bredere groep opdrachtgevers ontzorgen op het gebied van flexibele arbeid en externe inhuur in het IT-domein.

Met het ervaren en gedreven team in Zwolle, Utrecht en Groningen staan wij dicht bij de opdrachtgevers, professionals en partners. Mede hierdoor voorzien wij in de komende jaren een stevige organische groei, waar we enorm naar uitkijken.” (Guus Franke, CEO van Axiom Partners)

Het van oorsprong Zwitserse Axiom is een snelgroeiende investeringsmaatschappij. Met recente overnames als De Staffing Groep (nu Circle8), FixedToday, Cannock-EDR en Airopack heeft het bedrijf inmiddels meer dan één miljard euro omzet in Nederland.

 

TK dealteam: