Heating Group International b.v. nieuwe telg in NIBE familie

Heating Group International b.v. is toegevoegd aan de Elements tak van de NIBE Group. Vanuit de Elements tak is dit de 3e overname in 2020 en vanuit NIBE Group 1 van de 6 overnames in Europa.

Industriële elektrische verwarming

Heating Group International b.v. is een van de marktleiders in Nederland op het gebied van industriële elektrische verwarming. Heating Group International b.v. beschikt over een team specialisten met een gezamenlijke ervaring van zo’n 100 jaar in de markt van elektrische verwarming.

De essentie van industriële elektrowarmte ligt in een optimale toepassing van een diversiteit aan elementen voor verwarming van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen onder verschillende condities en omstandigheden.

NIBE

NIBE Group is een wereldwijde organisatie die bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk en een beter gebruik van de energie. In drie bedrijfsgebieden – Climate Solutions, Element and Stoves – ontwikkelt, produceert en verkoopt NIBE een breed scala aan milieuvriendelijke, energie-effeciënte oplossingen voor binnenklimaatcomfort in alle soorten onroerend goed, plus componenten en oplossingen voor intelligente verwarming en regeling in industrie en infrastructuur.

NIBE staat sinds 1997 onder de naam NIBE Industrier AB op de Nasdaq Nordic Large Cap-lijst, met een secundaire notering op de SIX Swiss Exchange sinds 2011.

https://www.nibe.com/nibe-group/acquisitions-made-by-the-nibe-group

TK dealteam: