Valamis Group, wereldleider digital learning, koopt partner Componence Services Amsterdam

Op 31 december 2018 kocht Valamis Group Ltd. haar Nederlandse partner Componence Services. De wereldleider in digital learning technologie en workforce development opende met deze overname een nieuw kantoor in Amsterdam. TK adviseerde en begeleidde Valamis Group.

Valamis Group Ltd. is wereldwijd marktleider op het gebied van van digital learning techonologie en workforce development.  Met de overname van Valamis-partner Componence wordt Nederland het zesde land waarin het Finse bedrijf zich vestigt. 

De overname van Componence is geheel in overeenstemming met Valamis’ langetermijnplannen voor internationale groei en vormt een logisch vervolg op de opening van vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Vanuit het nieuwe Nederlandse kantoor kan Valamis de service op het next generation Valamis learning platform verder verbeteren. Daarbij vergroot de overname de lokale aanwezigheid van Valamis in Nederland.

Valamis ondersteunt leren, een werkzaam leven lang, op een manier die voor de werknemer efficiënt is en waarvan ook de organisatie optimaal profiteert. Het is de optelsom van onderwijs en technologie die grote bedrijven helpt om de voordelen van digitalisering te benutten.

Team TK

Rudolph Snethlage, advocaat
Kim Remerij, kandidaat-notaris