logo

Carrière

Wij combineren diepgaande kennis, een pragmatische aanpak en plezier

Wil jij een carrière-stap maken?

Van leuk werk komt goed werk, is onze ervaring. Lees meer over TK, onze werkwijze & cultuur en stage-mogelijkheden of ga direct naar onze vacatures.

Vacatures Advocatuur Vacatures Notariaat

Al bij de oprichting van ons kantoor besloten wij om niet ingewikkeld te doen in de advocatuur en het notariaat. Door onze platte en ongecompliceerde organisatie ontstaan zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, persoonlijke groei en plezier.

Wij willen de vraag van onze klant, hoe complex ook, vertalen naar de beste en meest praktische oplossing. TK is een kantoor waar ongecompliceerd hard en ambitieus gewerkt wordt in hechte teams met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Professionele ondersteuning is vanzelfsprekend.

Tegelijkertijd schept de no-nonsense cultuur alle ruimte voor een goede work-life balance. Sterker nog: TK verwacht dat mensen die zelf kunnen creëren en schept daar ook de ruimte voor.

Cultuur

Kennis, maatschappelijke betrokkenheid en verder helpen zijn belangrijke onderdelen van onze cultuur. Klanten waarderen ons inlevingsvermogen in mensen, markten en situaties, onze pragmatische en concrete advisering en de betrokkenheid van senior partners. Collega’s ervaren een kennisrijke omgeving, ruimte voor ontwikkeling en verbondenheid binnen TK. Stap jij in?

Over ons

Stages

TK biedt ambitieuze en ondernemende rechtenstudenten vanaf het derde jaar van de studie de mogelijkheid stage te lopen. De stage duurt gemiddeld twee maanden, maar er kunnen alternatieve afspraken worden gemaakt over de invulling en tijdsbesteding.

Naar stage

Let’s connect students!

TK komt graag in contact met studenten uit alle universiteitssteden. Dat kan op verschillende manieren. Regelmatig ontvangt TK studieverenigingen in het kader van een kantoorbezoek of borrel. Een dergelijk bezoek wordt door ons graag gecombineerd met juridische inhoud en gedachtewisseling, bijvoorbeeld in de vorm van tentamentrainingen of pleitsessies.

Vacatures

Spreekt TK jou aan? In het kader van de groeidoelstellingen van de komende jaren bestaat er ruimte voor uitmuntende professionals met teamspirit en autonome drive.

Vacatures Advocatuur Vacatures Notariaat