Particulieren

Notarieel specialisten in familierecht en vastgoed

Wij adviseren en begeleiden particulieren met vraagstukken op het gebied van vastgoed, vermogen, partnerschap en erfrecht. In alle fases van uw leven treden wij op als uw vertrouwenspersoon. Door onze nauwe samenwerking in gespecialiseerde teams, helpen wij u snel en doeltreffend. Altijd met oog voor uw situatie en omgeving.

 

Onze diensten

icon

Erfenis

Het erfrecht is vaak complex doordat de positie van erfgenamen, legitimarissen, legatarissen door elkaar heen kunnen lopen.
icon

Estate planning

Het vermogen dat u heeft opgebouwd wilt u zo gunstig mogelijk laten overgaan naar de volgende generatie of naar doelen die u een warm hart toedraagt.
icon

Huis en hypotheek

Een mooi moment in uw leven. Wij zorgen ervoor dat het hele proces (de levering en eventueel de hypotheek) achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt.
icon

Legalisatie

De notaris stelt vast dat u het betreffende document zelf hebt ondertekend waardoor er zekerheid is bij instanties die hierom moeten vragen.
icon

Levenstestament

Wie regelt uw zaken als u niet in staat bent om uw eigen wil te bepalen? U kunt hiervoor een regeling treffen in een levenstestament.
icon

Samenwonen, trouwen, partnerschap

Het is verstandig om zaken vooraf goed te regelen rondom uw partnerschap zodat u tevens fiscaal partners bent . Zeker als u samen een woning heeft.

Schenken & Goede doelen

Veel goede doelen ontvangen geld uit testamenten. Heeft u wel eens overwogen om één of meer goede doelen op te nemen in uw testament?

Testament

De wet bepaalt wie uw erfgenamen zijn. Laat u een testament maken, dan neemt u zelf de regie in handen en bepaalt u wie erft.
Ook geopend in de avonduren en op zaterdag
TK is aangesloten bij
Klanten beoordelen ons