“Strategisch samenwerken leidt tot heldere oplossingen.”

Jeffrey Kenens is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en werkt voornamelijk voor HR-adviseurs, management en directies van middelgrote en grote (internationale) ondernemingen. Hij adviseert onder andere over reorganisatie en ontslag, overgang van onderneming, (collectieve wijziging van) arbeidsvoorwaarden, ziekte en re-integratie, uitzendrecht en managementovereenkomsten. Ook begeleidt hij (statutair) directeuren bij hun benoeming en ontslag.

Jeffrey leidt het expertiseteam Arbeid en maakt deel uit van het expertiseteam Internationaal en het sectorteam TK Tech.

Jeffrey is in 1998 beëdigd als advocaat en sindsdien ook verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde de postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA).

Jeffrey: “Als sparringpartner van verschillende middelgrote en grote ondernemingen adviseer ik besturen en directies over zaken op het snijvlak van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Ik werk graag samen met hen aan heldere oplossingen, waardoor zij verder komen.”

Rechtsgebieden NOvA
Jeffrey heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Jeffrey verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

“Strategisch samenwerken leidt tot heldere oplossingen.”