logo

Jeffrey Kenens

Advocaat, partner

Expertise

Arbeid| Internationaal

Sector

Tech
“Strategisch samenwerken leidt tot heldere oplossingen.”

Jeffrey Kenens is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en werkt veelvuldig en langdurig voor HR adviseurs, management en directie van veel middelgrote en grote (internationale) ondernemingen. Hij adviseert over reorganisatie, herstructurering en ontslag, overgang van onderneming, (collectieve wijziging van) pensioenovereenkomsten en medezeggenschap. Ook begeleidt hij bestuurders bij hun rechtspositie, herstructureringen en managementovereenkomsten.

Jeffrey leidt het expertiseteam Arbeid en maakt deel uit van het expertiseteam Internationaal en het sectorteam Informatie, Communicatie en Technologie. Hij was jarenlang lid van de Ontslagadviescommissie van het UWV Rotterdam. Op dit moment is hij Bestuurslid Juridische Zaken van HR Kennisnetwerk en Global Chairman Practice Group Employment Law van de Geneva Group International (GGI).

Jeffrey is in 1998 beëdigd als advocaat en sindsdien ook verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde de postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA).

Jeffrey: “Als sparringpartner van verschillende middelgrote en grote ondernemingen adviseer ik besturen en directies over zaken op het snijvlak van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Ik werk graag samen met hen aan heldere oplossingen, waardoor zij verder komen.”

 

“Strategisch samenwerken leidt tot heldere oplossingen.”

Actueel

Persoonlijk nieuws
Evenementen

HRM cafe: terugblik 2019 & vooruitzicht 2020

30 januari 2020 van 16:00 - 17:30 uur
Evenementen

Presentatie Internationaal Recht

06 februari 2020 van 09:30 - 17:00 uur