“Het oplossen van problemen om mensen verder te helpen, maakt mij blij”

Monique Snijder maakt deel uit van het expertiseteam Letselschade. Toegelegd op het rechtsgebied aansprakelijkheidsrecht en letselschade. 

Monique heeft een reputatie opgebouwd als een bekwaam en empathisch advocaat die haar cliënten effectief vertegenwoordigt.

Monique blinkt uit in haar vermogen om met haar cliënten in contact te treden en hun verhalen op een empathische manier te begrijpen en te vertegenwoordigen. Ze luistert aandachtig naar hun behoeften en zorgen, en stelt zich volledig in op het verkrijgen van rechtvaardigheid en compensatie voor de geleden schade. Haar juridische deskundigheid en haar vermogen om complexe informatie begrijpelijk te maken, stellen haar in staat om sterke juridische strategieën te ontwikkelen en haar cliënten effectief te vertegenwoordigen.

Lidmaatschappen:

– Lid LSA (specialistenvereniging)
– Lid Werkgroep Artsen en Advocaten
– Lid ASP (advocaten slachtoffers personenschade)
– Lid Peopil (pan european organisation of personal injury lawyers)
– Lid Nederlandse orde van advocaten

Overige functies en nevenactiviteiten:
– Mediator
– Oud-bestuurslid LSA
– Oud-eindredacteur Nieuwsbrief Personenschade

Monique heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschade

Op grond van deze registratie is Monique verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

“Het oplossen van problemen om mensen verder te helpen, maakt mij blij”