logo
“Moderne advocatuur betekent samenwerken en 24-7 bereikbaar zijn.”

René Nieuwmans is gespecialiseerd in het arbeidsrecht waaronder het ontslagrecht, reorganisaties, medezeggenschaps- en CAO-recht en ondernemingsrecht. Hij adviseert (inter)nationale bedrijven en instellingen en heeft jarenlange ervaring in het adviseren van HR-afdelingen en ondernemingsraden, het implementeren van HR solutions. Daarnaast is zijn focus het advies en begeleiden bij fusies en overnames.

René is zeer sterk in het voorkomen – en het indien nodig oplossen – van conflicten en in het begeleiden van ontslagzaken, zowel collectief als individueel. Hij geeft leiding aan het sectorteam Handel en Industrie en maakt deel uit van het expertiseteam Corporate/M&A.

Sinds 2014 is René verbonden aan TK. Hij studeerde rechten aan de Universiteit Leiden en volgde met succes de specialisatieopleiding Business Development aan de Nyenrode Business University. René is in 2000 beëdigd als advocaat.

René: “Samenwerken in een vroeg stadium betekent problemen zoveel mogelijk voor zijn. Steeds vaker zien we dat klanten daarmee gebaat zijn en dat ze laagdrempelig en 24/7 een beroep op je kunnen doen. Arbeid speelt zich namelijk ook buiten openingstijden af.”

Rechtsgebieden NOvA
René heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is René verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Moderne advocatuur betekent samenwerken en 24-7 bereikbaar zijn.”