IE, IT en Privacy

Hoogwaardige advisering en begeleiding met slagkracht

Intellectueel eigendom

Wij adviseren en begeleiden (internationale) ondernemingen op het gebied van intellectuele eigendomsrechten waarbij we uw doelstelling als uitgangspunt nemen. We denken creatief met u mee en verlaten gebaande paden om uw ambities te vertalen naar passende en goede juridische oplossingen.

Onze expertise

Auteurs(contracten)recht / Bescherming Know How en bedrijfsgeheimen / Bijstand Reclame Code Commissie / Domeinnamen / Handelsnaamrecht / Inbreuk en bescherming portretrecht / Inbreuk en bescherming persoonlijkheidsrechten / Inbreuk merkrecht / Licenties en overdracht / Merkdeponeringen / Modeldeponering / Modelrecht / Naburig recht / New Technology: online marketing, social media, reviews / Onrechtmatige perspublicaties / Slaafse nabootsing / Vergelijkende en misleidende reclame, ook via social media.

 

image

Intellectueel eigendom

Wij adviseren en begeleiden (internationale) ondernemingen op het gebied van intellectuele eigendomsrechten waarbij we uw doelstelling als uitgangspunt nemen. We denken creatief met u mee en verlaten gebaande paden om uw ambities te vertalen naar passende en goede juridische oplossingen.

Onze expertise

Auteurs(contracten)recht / Bescherming Know How en bedrijfsgeheimen / Bijstand Reclame Code Commissie / Domeinnamen / Handelsnaamrecht / Inbreuk en bescherming portretrecht / Inbreuk en bescherming persoonlijkheidsrechten / Inbreuk merkrecht / Licenties en overdracht / Merkdeponeringen / Modeldeponering / Modelrecht / Naburig recht / New Technology: online marketing, social media, reviews / Onrechtmatige perspublicaties / Slaafse nabootsing / Vergelijkende en misleidende reclame, ook via social media.

 

IT

Veel I(C)T-projecten starten vol enthousiasme en onderling vertrouwen tussen opdrachtgever en leverancier. In die sfeer worden regelmatig I(C)T-contracten gesloten die onvoldoende doordacht zijn. Ons team heeft ruime ervaring in het begeleiden van opdrachtgevers en leveranciers bij I(C)T-projecten en aanbestedingen. Graag helpen wij u bij het vormgeven en tot een goed eind brengen van uw project.

Onze expertise

Aansprakelijkheidsbeperking / Algemene ICT-voorwaarden / Contractsbeëindiging en transitie / Cloudcontracten / Cybersecurity: Big Data / Escrow-overeenkomsten / E-commerce en koop op afstand / Begeleiding bij ICT-trajecten en -aanbestedingen / Databankenrecht / New Technology: Blockchain, Internet of things, Artificial Intelligence / Nieuwe producten of diensten / SaaS-contracten / Social Media / Softwarelicentie-overeenkomsten / Smart contracts / Softwareontwikkelings-, hosting-, servicelevel- en verwerkersovereenkomsten.

 

IT

Veel I(C)T-projecten starten vol enthousiasme en onderling vertrouwen tussen opdrachtgever en leverancier. In die sfeer worden regelmatig I(C)T-contracten gesloten die onvoldoende doordacht zijn. Ons team heeft ruime ervaring in het begeleiden van opdrachtgevers en leveranciers bij I(C)T-projecten en aanbestedingen. Graag helpen wij u bij het vormgeven en tot een goed eind brengen van uw project.

Onze expertise

Aansprakelijkheidsbeperking / Algemene ICT-voorwaarden / Contractsbeëindiging en transitie / Cloudcontracten / Cybersecurity: Big Data / Escrow-overeenkomsten / E-commerce en koop op afstand / Begeleiding bij ICT-trajecten en -aanbestedingen / Databankenrecht / New Technology: Blockchain, Internet of things, Artificial Intelligence / Nieuwe producten of diensten / SaaS-contracten / Social Media / Softwarelicentie-overeenkomsten / Smart contracts / Softwareontwikkelings-, hosting-, servicelevel- en verwerkersovereenkomsten.

 

image

Privacy

Iedere organisatie verwerkt persoonsgegevens. Regelmatig wordt deze verwerking (gedeeltelijk) uitbesteed aan derden. Om misbruik en onrechtmatig gebruik van data te voorkomen, stelt de wet strenge eisen aan het (laten) verwerken van persoonsgegevens. Ook bij het introduceren van nieuwe diensten en/of producten is het van belang de privacy wet- en regelgeving te volgen.

Ons team van toegewijde privacy-experts staat klaar om u te begeleiden en te adviseren over alle aspecten van het privacyrecht, waarbij we streven naar proactieve oplossingen en strategisch juridisch advies.

Ook zijn wij altijd bereikbaar in geval van een (potentieel) datalek. Lees meer

Onze expertise

Datalekken / AVG/GDPR compliance / DPIA / handhavingsprocedures Autoriteit Persoonsgegevens / (inhouse)trainingen en bewustwording / Privacy by design & default / verwerkersovereenkomsten / privacy op de werkvloer / camerabeveiliging /

 

image

Privacy

Iedere organisatie verwerkt persoonsgegevens. Regelmatig wordt deze verwerking (gedeeltelijk) uitbesteed aan derden. Om misbruik en onrechtmatig gebruik van data te voorkomen, stelt de wet strenge eisen aan het (laten) verwerken van persoonsgegevens. Ook bij het introduceren van nieuwe diensten en/of producten is het van belang de privacy wet- en regelgeving te volgen.

Ons team van toegewijde privacy-experts staat klaar om u te begeleiden en te adviseren over alle aspecten van het privacyrecht, waarbij we streven naar proactieve oplossingen en strategisch juridisch advies.

Ook zijn wij altijd bereikbaar in geval van een (potentieel) datalek. Lees meer

Onze expertise

Datalekken / AVG/GDPR compliance / DPIA / handhavingsprocedures Autoriteit Persoonsgegevens / (inhouse)trainingen en bewustwording / Privacy by design & default / verwerkersovereenkomsten / privacy op de werkvloer / camerabeveiliging /

 

Onze specialisten

/
Juridisch medewerker

Onze specialisten

/
Juridisch medewerker

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat, partner