Elle van Gompel versterkt team familie- en erfrecht van het TK notariaat

09 oktober 2019

Sinds september versterkt kandidaat-notaris Elle van Gompel het gespecialiseerde team familie- en erfrecht en het sectorteam familiebedrijven van het notariaat van TeekensKarstens. Deze maand wordt zij beëdigd als toegevoegd notaris.

De focus van Elle binnen TK is de familie- en erfrechtpraktijk waaronder estate planning en de vakinhoud.

Elle van Gompel: “In de eerste plaats wil ik graag hoge kwaliteit leveren en op persoonlijke wijze samenwerken, zowel met mijn cliënten als mijn collega’s. Het familierechtteam van TK heeft de grootste familierechtpraktijk in de regio, ook als het gaat om mijn specialisatie estate planning. Omvang is voor mij belangrijk om samen de gewenste kwaliteit te kunnen bieden. Daarnaast heeft de prettige cultuur binnen het bedrijf een belangrijke rol gespeeld in mijn keuze. TK is een niet-hiërarchisch kantoor waar hard maar ook met veel plezier wordt gewerkt. Dat ik als inwoner van Leiderdorp nu in mijn eigen regio aan de slag ben vind ik heel mooi.

Cliënten kunnen bij mij terecht met uiteenlopende vragen over samenwonen, trouwen, partnerschap, (levens)testament, vererving van vermogen en estate planning. Voor ondernemers zoek ik daarbij steeds naar de synergie tussen de vennootschapsrechtelijke structuur en de familierechtelijke voorzieningen. Dit maakt mijn werk divers, uitdagend en interessant.”

Elle heeft notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is EPN gecertificeerd Estate Planner. Zij is bestuurslid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat en publiceert regelmatig in diverse vakbladen. Elle is onder meer vaste auteur van Estate Planner Digitaal en het Vakblad Estate Planning.