logo
“Vertrouwenspersoon in complexe familiesituaties.”

Elle van Gompel is sinds 2000 werkzaam in het notariaat. Zij heeft ervaring opgedaan bij diverse grote kantoren en zich gespecialiseerd in het familievermogensrecht. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten. Ook begeleidt ze families bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Daarnaast adviseert Elle vermogende particulieren en ondernemers in het kader van hun estate planning. Hierbij ligt de focus op de advisering omtrent de overdracht van vermogen naar de volgende generatie en het regelen van de zeggenschap over dat vermogen. In dat kader zoekt Elle de synergie tussen de vennootschapsrechtelijke structuur en de familierechtelijke voorzieningen in huwelijkse voorwaarden, (levens)testamenten en schenkingsakten.

Elle is bestuurslid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat en publiceert regelmatig in diverse vakbladen. Zij is onder meer vaste auteur van Estate Planner Digitaal en het Vakblad Estate Planning.

Sinds 2019 is Elle werkzaam bij TK. Ze heeft notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is EPN gecertificeerd Estate Planner.

Elle: “Het is mooi om als notaris in – soms complexe – familiesituaties te fungeren als vertrouwenspersoon en evenwichtige regelingen te kunnen treffen die voldoen aan de wensen van cliĆ«nten.”

“Vertrouwenspersoon in complexe familiesituaties.”