“Geen onnodig lange juridische analyses. Wel praktisch advies.”

Joost Donkersloot is gespecialiseerd in vastgoedrecht waarbinnen met name het huurrecht en VvE- en appartementsrecht. Als lid van het team Vastgoed werkt hij voor eigenaren van vastgoed, woningcorporaties, VvE-beheerders en horeca-ondernemers. Hij is daarnaast lid van de German Desk.

Joost is sinds 2006 verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en in 1993 beëdigd als advocaat. Joost is lid van de Adviescommissie Huurrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Joost: “Als het echt nodig is om te procederen ga ik er natuurlijk voor, maar ik wil de klant vooral helpen met praktische adviezen zonder onnodige lange juridische analyses.”

Rechtsgebieden NOvA

Joost heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
    – Woonruimte
    – Bedrijfsruimte
  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is Joost verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Geen onnodig lange juridische analyses. Wel praktisch advies.”