“Vertrouwen, als mens en als notaris.”

Rik Kamps is gespecialiseerd in het notarieel ondernemingsrecht met focus op het (her)structureren van rechtspersonen, governance binnen rechtspersonen en de advisering op het snijvlak van ondernemingsrecht en familierecht. Zijn klanten zijn zorg- en onderwijsinstellingen, corporate finance bureau’s, fiscalisten, advocaten en accountants, maar ook het groot MKB en (internationale) ondernemingen en instellingen.

Rik is bestuurder van TK Notarissen, geeft leiding aan het expertiseteam Notarieel ondernemingsrecht en het sectorteam Familiebedrijven. Daarnaast is hij gediplomeerd legal mediator, met het accent op het bemiddelen bij geschillen tussen bestuurders en/of aandeelhouders.

Vele jaren was Rik als docent ondernemingsrecht verbonden aan de beroepsopleiding Notariaat en de Universiteit Leiden. Hij is mede-oprichter van De Echte Notaris, een online initiatief van samenwerkende notariskantoren, en is als juridisch adviseur of bestuurslid betrokken bij of verbonden aan velerlei vrijwilligersorganisaties.

Sinds 1990 is Rik verbonden aan TK. Hij studeerde Notarieel recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij volgde daarna verschillende specialisatieopleidingen op het gebied van ondernemingsrecht. Rik is in 1999 benoemd tot notaris.

Rik: “Ik wil de mensen waar ik voor werk en waar ik mee samenwerk het oprechte gevoel geven dat ik er voor ze ben. Vakinhoudelijk, maar ook met het verder brengen van hun doelstellingen en ambities. Dat zij op mij kunnen vertrouwen, als mens en als notaris.”

“Vertrouwen, als mens en als notaris.”