logo
“Betrokken zijn in een vroeg stadium werkt.”

Robert Jan Stoop is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en arbeidsrecht, met een bijzondere focus op het ontslagrecht. Robert Jan is meer een sparringpartner dan een klassieke advocaat. Hij richt zich op het voorkomen en oplossen van geschillen.

Robert Jan is vaste sparringpartner van directies van vele ondernemingen met name in de Retail en Hospitality, waaronder de directies van Deka Markt, Dirk, Dirck III, diverse franchisenemers van Etos en Grand Hotel Huis ter Duin. Daarnaast is hij werkzaam als MfN Registermediator en adviseert in deze rol bij geschillen tussen werkgevers en werknemers, aandeelhouders en ondernemingen.

Robert Jan geeft sturing aan het sectorteam Retail en Hospitality en maakt deel uit van de expertiseteams Arbeid en Corporate & Commercial Litigation.

In 2001 is Robert Jan beëdigd als advocaat en sinds 2008 verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en is aan de Hogeschool Leiden opgeleid tot MfN Registermediator.

Robert Jan: “Als sparringpartner van de directie ben ik graag betrokken bij strategische stappen die een bedrijf zet, bijvoorbeeld op momenten dat zij de koers bepalen of samenwerkingen aangaan. Op die manier kan ik adviseren over de juridische aspecten van de te maken keuzes.”

“Betrokken zijn in een vroeg stadium werkt.”

Actueel

Evenementen

HRM cafe: terugblik 2019 & vooruitzicht 2020

30 januari 2020 van 16:00 - 17:30 uur
Evenementen

Presentatie Internationaal Recht

06 februari 2020 van 09:30 - 17:00 uur