Rudolph Snethlage is gespecialiseerd in bedrijfsovernames aan de koop- en verkoopkant, participaties, joint ventures en management buy-outs en buy-ins. Hij heeft jarenlange ervaring in de transactiepraktijk op het gebied van (inter)nationale fusies en overnames in uiteenlopende sectoren.

Rudolph werkt voor familiebedrijven, instellingen en grote (inter)nationale ondernemingen. Hij geeft leiding aan het expertiseteam Corporate/M&A team dat zowel een nationale als duidelijke internationale focus heeft. Rudolph is trusted advisor voor een aantal directies en raden van bestuur en adviseert vaak en bij voorkeur in een vroeg stadium over strategische en vennootschapsrechtelijke keuzes en bij ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij bekleedde uiteenlopende bestuursfuncties en is lid van de Dutch Corporate Finance Association.

Sinds 2015 is Rudolph verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en werd in 1986 beëdigd als advocaat.

“Focus op de deal en overbruggen van tegengestelde belangen.”

Rudolph: “Ik neem mijn klant aan de hand en begeleid ze door het hele transactieproces, van start tot finish. Evenwichtig, zoekend naar de overbrugging van tegengestelde belangen, zakelijk en professioneel maar met humor en relativering.”

Testimonials | Rudolph Snethlage

DycoTrade

Rudolph Snethlage heeft mij geadviseerd en begeleid bij de verkoop van mijn belang in DycoTrade aan Quadrum, en de roll-over in dat bedrijf met een gedeelte van de gerealiseerde waarde. Kernachtig samengevat: ik heb me zeer gesteund gevoeld gedurende dit proces, Rudolph is geen ‘Raadsman’, maar een ‘Raadsheer’, kortom, een aanrader.

AWJ van der Plas
CEO DycoTrade

Woonzorgnet

Rudolph Snethlage heeft mij geadviseerd bij de verkoop van mijn belang in Woonzorgnet aan een Franse beursgenoteerde partij, en vervolgens bij de verkoop van mijn belang en gedeeltelijke herinvestering in HomeInstead. Beide grensoverschrijdende transacties, tegenover grote juridische teams van de magische cirkelfirma’s aan de andere kant van de tafel. Rudolph is een zeer ervaren adviseur, 24/7 bereikbaar en van begin tot eind betrokken, in staat om onderhandelingen in een professionele en prettige sfeer tot een goed einde te brengen. Zonder de details uit het oog te verliezen, focust hij op onderwerpen die de deal echt bepalen.

Eric Kindt, CEO

Indutrade Benelux

Rudolph Snethlage assisteert ons al meer dan 15 jaar bij al onze overnames. Zeer ervaren, kalm en met overzicht, en focus op wat echt de deal drijft, zijn zijn kenmerkende sleutelwoorden. Hij blijft persoonlijk betrokken vanaf het eerste concept van de term sheet tot aan de oplevering. Voor ons is zijn gevoel voor verhoudingen en emoties belangrijk, zijn eerste ontwerp voor de SPA wordt door de wederpartij vaak als evenwichtig en redelijk ervaren.

Robert Timmer, CEO Indutrade Benelux