logo

Rudolph Snethlage

Advocaat, partner

Expertise

Corporate/M&A
“Focus op de deal en overbruggen van tegengestelde belangen.”

Rudolph Snethlage is gespecialiseerd in bedrijfsovernames aan de koop- en verkoopkant, participaties, joint ventures en management buy-outs en buy-ins. Hij heeft jarenlange ervaring in de transactiepraktijk op het gebied van (inter)nationale fusies en overnames in uiteenlopende sectoren.

Rudolph werkt voor familiebedrijven, instellingen en grote (inter)nationale ondernemingen. Hij geeft leiding aan het expertiseteam Corporate/M&A team dat zowel een nationale als duidelijke internationale focus heeft. Rudolph is trusted advisor voor een aantal directies en raden van bestuur en adviseert vaak en bij voorkeur in een vroeg stadium over strategische en vennootschapsrechtelijke keuzes en bij ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij bekleedde uiteenlopende bestuursfuncties en is lid van de Dutch Corporate Finance Association.

Sinds 2015 is Rudolph verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en werd in 1986 beëdigd als advocaat.

Rudolph: “Ik neem mijn klant aan de hand en begeleid ze door het hele transactieproces, van start tot finish. Evenwichtig, zoekend naar de overbrugging van tegengestelde belangen, zakelijk en professioneel maar met humor en relativering.”

Rechtsgebieden NOvA
Rudolph heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is Rudolph verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Focus op de deal en overbruggen van tegengestelde belangen.”