“Ik duik juridisch graag de diepte in, maar waar dat kan hou ik het simpel.”

Dominique Beerenfenger maakt deel uit van het expertiseteam Corporate Litigation. Hij adviseert (inter)nationale ondernemingen onder meer op het gebied van contractenrecht, interne en externe geschillen en reorganisaties. Zijn opdrachtgevers variëren van het MKB tot grotere concerns.

In 2018 heeft Dominique zijn bachelor rechtsgeleerdheid in Leiden behaald en in 2021 heeft hij zijn master ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden succesvol afgerond. Dominique is sinds 2022 verbonden aan TK.

Dominique is eerder anderhalf jaar juridisch adviseur geweest bij Stichting de Haagse Wetswinkel en heeft verschillende juridische stages gelopen. Ook is Dominique bestuurslid geweest bij een lokale ondernemersvereniging.

Door zijn masterscriptie heeft hij veel kennis opgedaan over het oorzakenonderzoek in faillissement (masterscriptie: ‘In hoeverre leent de methodologie van rampenonderzoeken zich om te worden toegepast op het feitenonderzoek als onderdeel van het oorzakenonderzoek in faillissement?’)

Tijdens zijn studie heeft Dominique vier jaar een onderneming gehad in het specialistisch vloeronderhoud.

Dominique: ‘’Ondernemen is een vak apart. Dat weet ik en daar help ik graag bij.’’

“Ik duik juridisch graag de diepte in, maar waar dat kan hou ik het simpel.”