logo

Loonschade | Mediregres

Deskundig schade verhalen en ontzorgen

Schade melden INLOGGEN

 

Uw werknemer betrokken bij een ongeval! Welke werkgever heeft hier bij tijd en wijle niet mee te maken? Buiten het feit dat dit vervelend is voor de werknemer, levert het u als werkgever loonschade en re-integratiekosten op. Deze kosten kunnen afhankelijk van de duur van de arbeidsongeschiktheid en de door u getroffen regelingen behoorlijk oplopen.

Wat kunt u als werkgever hier aan doen?

De wet biedt de werkgever de mogelijkheid om een groot deel van deze zogenoemde loonschade en re-integratiekosten te verhalen, wanneer een derde aansprakelijk is voor de arbeidsongeschiktheid van uw werknemer.

De aansprakelijke partij wordt vaak vertegenwoordigd door een professional, zoals een verzekeraar. Het is daarom lang niet altijd eenvoudig om de door u geleden schade op de aansprakelijke partij te verhalen.

TK neemt werkgevers deze zorg graag uit handen en biedt onder de naam MediRegres werkgevers de mogelijkheid de schade deskundig te laten verhalen. MediRegres heeft hierin jarenlange ervaring.

Het honorarium voor MediRegres bedraagt slechts 11% van het voor u verhaalde bedrag. Indien wij geen mogelijkheden zien uw schade te verhalen, dan bent u ons geen honorarium verschuldigd. Uiteraard worden de met u gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd, zodat misverstanden worden voorkomen.

Loonschade melden

U kunt uw schade eenvoudig bij ons melden:

Schade melden INLOGGEN

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze specialisten

image

Jessica van der Kraats