Letselschade / Aansprakelijkheid

Meer dan 25 jaar ervaring

TeekensKarstens heeft begin 2023 het letselschade kantoor Munneke Lourens Advocaten (ML) overgenomen. De praktijk van ML is in dezelfde handen gebleven. Munneke Lourens Advocaten is in 1983 opgericht. Sinds 2007 geven Monique Snijder en Iris Hilhorst leiding aan het kantoor dat actief is op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht, letselschade en verhaalsrecht.

Onze expertise

Verkeersongeval / Medische fouten / Letsel door sport en spel / Letsel door dieren / Productaansprakelijkheid / Bedrijfsongeval

Ons team

Wij zijn een gedreven, multidisciplinair en hecht team van gespecialiseerde advocaten, juristen en schadecorrespondenten, die allen dezelfde waarden en arbeidsethiek delen: integriteit, inzet, professionaliteit, klantvriendelijkheid, creativiteit en efficiëntie.

Aanpak

In letselschade- en overlijdenszaken is medische expertise onmisbaar. Deze expertise is van belang om de gevolgen van het letsel op korte en lange termijn goed vast te stellen. Daarnaast is medische expertise van wezenlijk belang bij het beantwoorden van de vragen als er het vermoeden bestaat dat een medicus een fout heeft gemaakt met letsel of zelfs de dood tot gevolg.

De praktijk laat zich bijstaan door gerenommeerde medisch adviseurs. De lijnen met onze medisch adviseurs zijn kort, zodat overleg altijd goed mogelijk is. Zo nodig roepen wij ook de hulp in van externe deskundigen. Dit gebeurt uiteraard alleen in overleg met en na instemming van u.