logo

TK Coronabeleid | Wij blijven met dienstverlening dichtbij

14 december 2020

In verband met het coronavirus en de adviezen van het RIVM en de overheid hebben wij onze processen en onze communicatiewijze hierop aangepast.

Hieronder leest u meer over onze aangepaste dienstverlening met als doel de gezondheid van u én onze medewerkers te beschermen en daarbij onze dienstverlening voort te zetten zoals u van ons gewend bent.

Bereikbaarheid

Een behoorlijk deel van onze mensen werkt meer thuis dan gebruikelijk. Zoals altijd zijn wij per telefoon en e-mail goed bereikbaar.

Videobellen of telefonisch consult

Besprekingen vinden zoveel mogelijk plaats via video-bellen of telefonisch consult. Wanneer u kiest voor een videobespreking, begeleiden en instrueren we u vanzelfsprekend bij het inbellen.

Niet-digitale afspraken

Bij een bezoek aan ons kantoor, begroeten de collega’s u – conform de richtlijnen – zonder de hand te schudden en met gepaste afstand. Ook het kopje koffie of thee wordt momenteel overgeslagen. Dit staat haaks op onze gastvrijheid. Echter met het doel u spoedig weer bij ons op kantoor te kunnen ontvangen op de gebruikelijke TK-wijze.

Onze adviseurs komen alleen bij urgente situaties bij u thuis of uw bedrijf langs voor een bespreking of het ondertekenen van akten.

Mondkapjes

Conform het RIVM-advies, vragen wij u een neus-mond-masker (ofwel mondkapje) te dragen. Zodra wij in de spreekkamer plaatsnemen (voorzien van schermen), mag het kapje worden afgezet. Als service en als bijdrage aan onze gezamenlijke verantwoordelijkheid, verstrekken onze receptionistes u – indien u dit wenst – een (wegwerp)mondkapje.

Notariaat

Ons notariaat is gevestigd in Leiden. Wij cancelen tijdelijk onze openstelling op dinsdagavond en zaterdagochtend. Bekijk de openingstijden van het notariaat in Leiden.

Ondertekenen van akten

  • Per volmacht
    De afspraken voor de ondertekening van notariële akten gaan door, mits u geen ziekteverschijnselen heeft (zie hieronder). Waar mogelijk bevorderen wij de door ons opgestelde notariële akten zoveel mogelijk bij volmacht te passeren. De behandelaar van uw dossier zal met u bespreken hoe hier invulling aan gegeven kan worden.
  • Vragen en opmerkingen
    Uiteraard kunt u met al uw vragen en opmerkingen over door ons opgestelde documenten bij ons terecht. De contactgegevens van de behandelaar van uw dossier kunt u terugvinden onderaan de e-mails welke u van ons kantoor ontving.
  • Op kantoor tekenen
    Wanneer na overleg met u is besproken en besloten om uw akte(n) in uw bijzijn te tekenen en u naar ons kantoor komt, dan mogen uitsluitend de in de akte(n) genoemde personen bij die ondertekening fysiek aanwezig zijn. Eventuele adviseurs, makelaars, ouders en kinderen kunnen wij helaas niet bij de ondertekening toelaten.

Bezoek aan ons kantoor en verkoudheid c.q. ziekteverschijnselen?

Als er enige twijfel is over uw gezondheid verzoeken wij u vriendelijk ons dit – voorafgaand aan uw bezoek aan ons kantoor – door te geven via:

Advocatuur
Contactpersoon: Nando van Gorkum
E-mailadres: vangorkum@tk.nl

Notariaat
Contactpersoon: Conny van Wetten
E-mailadres: vanwetten@tk.nl

Wij danken u voor uw begrip en hopen dat onze aangepaste werkwijze zal bijdragen aan de bescherming en bevordering van de gezondheid van ons allemaal en tevens aan de meest efficiënte werkwijze voor dit moment.

Op basis van de adviezen en richtlijnen van het RIVM stellen wij onze werkwijze waar nodig bij. Wij houden u hiervan op de hoogte.