logo

Stage bij TK

Let’s connect students!

“Wij combineren zelfstandigheid met de nodige support.”

Universiteit

TK biedt ambitieuze en ondernemende Master rechtenstudenten de mogelijkheid stage te lopen. De stage duurt twee maanden, maar er kunnen alternatieve afspraken worden gemaakt over invulling en tijdsbesteding.

Je deelt een kamer met een advocaat of kandidaat-notaris en draait volledig mee binnen de expertiseteams Arbeid, Corporate & Commercial Litigation of Vastgoed (advocatuur) / Ondernemingsrecht of Vastgoed (notariaat). Je wordt betrokken bij de behandeling van dossiers, het uitzoeken van juridische vraagstukken en het geven van advies. Het is een uitdaging om mee te denken over de beste oplossing voor de cliënt. In de advocatuur woon je zittingen en besprekingen bij. In het notariaat zie je het hele proces van de eerste bespreking tot het passeren van de akte.

De stage kenmerkt zich door een behoorlijke mate van zelfstandigheid gecombineerd met de nodige support. Je wordt begeleid en ontvangt feedback van een ervaren advocaat of kandidaat-notaris. Binnen de hechte teams en no-nonsense cultuur van TK  heb je ook als student-stagiair veel ruimte voor eigen initiatief en alle mogelijkheden om te groeien en in de praktijk zichtbaar te worden. Tijdens de stage is er ook genoeg tijd om de mensen van TK te leren kennen tijdens lunches, borrels, inhouse cursussen en het teamoverleg. Je kunt ook mee naar (Jonge Balie)borrels of netwerkbijeenkomsten.

Ben je ondernemend, gedreven en geïnteresseerd in het vak van advocaat of notaris, dan staat een stage bij TK voor jou garant voor een leerzame en leuke tijd.

Heb je interesse? Stuur je CV, cijferlijst en motivatiebrief naar:

“HBO-ers kunnen bij ons ervaring op doen als juridisch medewerker.”

HBO

TK biedt HBO-studenten Rechten met goede studieresultaten een stageplaats aan. Wil jij je oriënteren op de functie als (juridisch) medewerker binnen de advocatuur of het notariaat?

TK verwacht een zelfstandige werkhouding en biedt goede begeleiding in een dynamische omgeving. HBO-ers kunnen bij ons ervaring op doen als juridisch medewerker bij één van de teams binnen de advocatuur of het notariaat. Binnen de advocatuur ondersteun je de advocaat bij het uitzoeken van juridische vraagstukken en stel je adviezen en processtukken op. Ook ga je met de advocaat mee naar besprekingen en zittingen. Binnen het notariaat ondersteun je ervaren kandidaat-notarissen en word je betrokken bij het opstellen van notariële akten.

Heb je interesse? Stuur je CV, cijferlijst en motivatiebrief naar:

“TK is altijd op zoek naar goede en enthousiaste ondersteuners.”

MBO

TK is erkend als leerbedrijf door de Stichting ECABO en daardoor bevoegd om de beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. TK biedt aankomende directiesecretaresses (4), managementassistenten (4), juridisch secretaresses (3) en secretaresses (3) stageplaatsen aan in het kader van de opleiding. Je wordt gecoacht door interne begeleiders. TK is altijd op zoek naar goede en enthousiaste ondersteuners. Wie weet kun je na het afronden van je opleiding in een van deze functies bij TK aan de slag.

Je kunt je vragen per e-mail of telefonisch stellen aan:

“Een frisse kijk op de juridische dienstverlening.”

TeekensKarstens is specialistisch én anders

TK is best uniek. Specialistisch, goed georganiseerd en niet-hiërarchisch, met een frisse kijk op de juridische dienstverlening. Met circa 120 collega’s werken we dagelijks aan het beste én meest praktische juridische advies. Werknemers waarderen de nauwe samenwerking in expertise- en sectorteams, de betrokkenheid van partners, het snel tot de essentie komen en de open sfeer die zij ervaren. Ook na werktijd is er gelegenheid voor verbinding met collega’s, waaronder de vrijdagmiddagborrel in onze TK bar.

image
+100
Leuke collega's
image
+500
Mooie cases
image
+15000
Drinks in de TK bar