logo

Stage bij TK

Let’s connect students!

Universiteit

TK biedt ambitieuze en ondernemende rechtenstudenten vanaf het derde jaar van de studie de mogelijkheid stage te lopen. De stage duurt gemiddeld twee maanden, maar er kunnen alternatieve afspraken worden gemaakt over de invulling en tijdsbesteding.

Je deelt een kamer met een advocaat of kandidaat-notaris en draait volledig mee binnen een team van de praktijkgroep Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht of Vastgoed. Je wordt betrokken bij de behandeling van dossiers, het uitzoeken van juridische vraagstukken en het geven van advies. Het is een uitdaging om mee te denken over de beste oplossing voor de cliënt. In de advocatuur woon je zittingen en besprekingen bij. In het notariaat zie je het hele proces van de eerste bespreking tot het passeren van de akte.

De stage kenmerkt zich door een behoorlijke mate van zelfstandigheid gecombineerd met support waar nodig. Je wordt begeleid en ontvangt feedback van een ervaren advocaat of kandidaat-notaris. Binnen de teamgedreven cultuur van TK met veel ruimte voor eigen initiatief, heb je ook als student-stagiaire alle mogelijkheden om te groeien en in de praktijk zichtbaar te worden. Tijdens de stage is er ook genoeg tijd om de mensen van TK te leren kennen tijdens lunches, borrels, inhouse cursussen en het sectieoverleg. Je kunt ook mee naar (Jonge Balie)borrels of netwerkbijeenkomsten.

Ben je ondernemend en geïnteresseerd in het vak van advocaat of notaris, dan kan een stage-periode bij TK voor jou een leerzame en leuke tijd zijn.

Heb je interesse? Stuur je CV, cijferlijst en motivatie naar:

 

HBO

TK biedt HBO-studenten Rechten met goede studieresultaten een stageplaats aan. Wil jij je oriënteren op de functie als (juridisch) medewerker binnen de advocatuur of het notariaat?

TK verwacht een zelfstandige werkhouding en biedt goede begeleiding in een dynamische omgeving. HBO-ers kunnen bij ons ervaring op doen als juridisch medewerker bij één van de teams binnen de advocatuur of het notariaat. Binnen de advocatuur ondersteun je de advocaat bij het uitzoeken van juridische vraagstukken en stel je adviezen en processtukken op. Ook ga je met de advocaat mee naar besprekingen en zittingen. Binnen het notariaat ondersteun je ervaren kandidaat-notarissen en word je betrokken bij het opstellen van notariële akten.

Heb je interesse? Stuur je CV, cijferlijst en motivatie naar:

Note: tot december 2019 geen stageplekken meer.

 

MBO

TK is erkend als leerbedrijf door de Stichting ECABO en daardoor bevoegd om de beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. TK biedt aankomende directiesecretaresses (4), managementassistenten (4), juridisch secretaresses (3) en secretaresses (3) stageplaatsen aan in het kader van de opleiding. Je wordt gecoacht door interne begeleiders. TK is altijd op zoek naar goede en enthousiaste ondersteuners. Wie weet kun je na het afronden van je opleiding in een van deze functies bij TK aan de slag.

Je kunt je vragen per e-mail of telefonisch stellen aan:

 

image
+100
Leuke collega's
image
+500
Mooie cases
image
+15000
Drinks in de TK bar