Wat wij voor u kunnen betekenen

Particuliere diensten

Wij adviseren en begeleiden u graag bij vraagstukken op het gebied van erfrecht, letselschade, partnerschap, vastgoed en vermogen. Bij elke gebeurtenis treden wij op als uw vertrouwenspersoon. Door onze nauwe samenwerking in gespecialiseerde teams, helpen wij u snel en doeltreffend. Altijd met oog voor uw situatie en omgeving.

Onze diensten

icon

Aansprakelijkheidsrecht / Letselschade

Als u letselschade oploopt, is het raadzaam om een advocaat in de arm te nemen. Want misschien was het ongeval wel helemaal niet uw schuld.
icon

Erfenis

Het erfrecht is vaak complex doordat de positie van erfgenamen, legitimarissen, legatarissen door elkaar heen kunnen lopen.
icon

Estate planning

Het vermogen dat u heeft opgebouwd wilt u zo gunstig mogelijk laten overgaan naar de volgende generatie of naar doelen die u een warm hart toedraagt.
icon

Huis en hypotheek

Een mooi moment in uw leven. Wij zorgen ervoor dat het hele proces (de levering en eventueel de hypotheek) achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt.
icon

Levenstestament

Wie regelt uw zaken als u niet in staat bent om uw eigen wil te bepalen? U kunt hiervoor een regeling treffen in een levenstestament.
icon

Samenwonen, trouwen, partnerschap

Het is verstandig om zaken vooraf goed te regelen rondom uw partnerschap zodat u tevens fiscaal partners bent . Zeker als u samen een woning heeft.
icon

Schenken & Goede doelen

Veel goede doelen ontvangen geld uit testamenten. Heeft u wel eens overwogen om één of meer goede doelen op te nemen in uw testament?
icon

Testament

De wet bepaalt wie uw erfgenamen zijn. Laat u een testament maken, dan neemt u zelf de regie in handen en bepaalt u wie erft.