Met een goed thuiswerkprotocol kunt u ook nu direct verder

Leg afspraken en richtlijnen duidelijk vast. Minimaliseer problemen en risico’s voor u en uw medewerkers. 24 maart 2020

Thuiswerken: leg afspraken en richtlijnen duidelijk vast. Minimaliseer problemen en risico’s voor u en uw medewerkers. Met een goed thuiswerkprotocol kunnen u en uw medewerkers ook nu direct verder.

Een hedendaags thuiswerkprotocol

Binnen uw organisatie gelden afspraken tussen u als werkgever en uw medewerkers. Deze afspraken zijn vastgelegd in een cao of een personeelsreglement en bieden zowel u als uw medewerker duidelijkheid en zekerheid.

Als werkgever bevindt u zich nu in de situatie waar medewerkers, al dan wel of niet gedwongen, thuis moeten werken. Deze verandering vraagt om flexibiliteit. Flexibiliteit geeft onzekerheid en brengt risico’s met zich mee.

Een thuiswerkprotocol helpt u als werkgever om de afspraken die gelden binnen uw organisatie eenvoudig te verplaatsen naar de thuiswerkplek van uw medewerker. In een thuiswerkprotocol wordt daarbij in het bijzonder rekening gehouden met de uiteenlopende en verschillende individuele werkplekken.

Beperk risico’s en problemen

Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat het merendeel van de thuiswerplekken meerdere bedrijfsrisico’s opleveren. Maak dus als werkgever gebruik van een thuiswerkprotocol en loop geen onnodig risico’s op het gebied van dataprivacy, -beveiliging, ergonomie en gebruik van risicovolle hard- en software.

TK levert direct maatwerk

TK heeft na overleg met enkele van haar klanten gemerkt dat de huidige situatie rondom de Coronacrisis vraagt om een hedendaags thuiswerkprotocol wat compleet, volledig, betrouwbaar en snel te implementeren is. Deze hebben wij dan ook opgesteld.

TK biedt haar relaties voor een aantrekkelijk all-in bedrag een maatwerkoplossing. We zijn u graag van dienst, zodat u direct verder kunt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze dienstverlening of direct het thuiswerkprotocol integreren binnen uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met een van onderstaande sectorverantwoordelijken. Twijfelt u binnen welke sector u valt? Neem dan gewoon nog steeds contact op met een van onderstaande contactpersonen en wij zorgen ervoor dat u direct verder kunt.