Webinar NOW II regeling

TK informeert u over de inhoud en bepalingen van deze tijdelijke financiële regeling. 02 juli 2020

Op 2 juli 2020 om 14.30u informeert TK ondernemers en organisaties over de inhoud en bepalingen van de NOW II regeling via een gratis webinar.

Antwoorden op uw vragen over de NOW II regeling

Inmiddels is er door het kabinet een noodpakket voor banen en economie 2.0 opgesteld. Hiermee is ook de inhoud van de NOW II regeling (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid) bekend gemaakt.

Op donderdag 2 juli 2020 houdt René Nieuwmans van TeekensKarstens advocaten notarissen een gratis toegankelijk webinar waar de inhoud en bepalingen van de NOW II regeling worden besproken.

De huidige NOW regeling wordt verlengd tot 1 oktober 2020 en vanaf juni gelden de bepalingen van de NOW II regeling. Bedrijven die nu een beroep hebben gedaan op de NOW regeling en gebruik willen blijven maken van de tijdelijke financiële regeling over de maanden juni tot oktober, kunnen vanaf 6 juli een aanvraag doen voor de NOW II regeling.

TK bespreekt, naast de inhoudelijke bepalingen, de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de huidige regeling en wat de voorwaarden en consequenties van de regeling zijn.

Graag bieden wij u de gelegenheid om deel te nemen aan dit webinar. Naast het verkrijgen van informatie, is het een interactief webinar en biedt dit u de gelegenheid om vragen te stellen. De webinar start om 14.30u en het gehele programma duurt ongeveer 60 minuten.

U kunt zich eenvoudig opgeven voor dit webinar via onderstaand aanmeldformulier tot en met uiterlijk donderdag 2 juli 12.00 u. Na uw opgave zullen wij u een bevestiging per e-mail sturen inclusief de link naar de webinar.

Onderneem de juiste stappen – TK zorgt dat u verder kunt

Het zijn onzekere tijden voor veel ondernemers en organisaties. Een reorganisatie is een onderwerp dat ondernemers en besturen liever vermijden. Toch is het een scenario waar ieder bedrijf bekend mee moet zijn. De corona-crisis heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven onverwacht met dit scenario geconfronteerd worden.

TK staat in deze tijden veel bedrijven en organisaties bij om de juiste stappen te blijven nemen en verder te kunnen. Ook in het geval van een reorganisatie is het zaak dat alle opties voor u duidelijk zijn. Via de reorganisatiescan van TK weet u precies waar u aan toe bent. Meer informatie over de reorganisatiescan van TK vindt u hier.