De dochtermaatschappij van Groupe Open in Nederland is via een management buy-out verzelfstandigd. De nieuwe eigenaren hebben er voor gekozen om onder de naam NTNT verder te gaan. NTNT was, voordat het bij het Franse Groupe Open terechtkwam, een bekend Microsoft-detacheringshuis. TK adviseerde het management.

NTNT

NTNT (New Technology Network Team) werd in 1997 opgericht en groeide in enkele jaren uit tot een van de grootste Microsoft-partners in Nederland. Na enkele overnames en samenvoegingen kwam het bedrijf in 2008 in handen van Sylis, onderdeel van de Franse ict-dienstverlener Groupe Open en een paar jaar later omgedoopt tot Groupe Open.

Groupe Open

Het Franse ict-bedrijf besloot een paar jaar geleden tot een koerswijziging waarbij de buitenlandse vestigingen weer werden afgestoten. Zo werd de Belgische tak eind 2017 verkocht aan NSI. Ook de Nederlandse dochteronderneming stond te koop. Er waren meerdere gegadigden maar uiteindelijk konden landendirecteur Dirk-Jan Padmos en Ariëla de Jong, directeur personeelszaken, via een management buy-out het bedrijf in Capelle aan den IJssel overnemen

TK dealteam: